Kontakt os på telefon:​ 75 28 20 70eller e-mail: luma@ravn.mail.dk​ 

Kloakmester nær Varde, Esbjerg og Skjern

Autoriseret kloakmester 

Hos Lunde - Bork Entreprenør og Maskinstation varetager vi flere erhverv. Som autoriseret kloakmester nær Esbjerg og Varde udfører vi blandt andet alle former for kloakarbejde, heriblandt kloakspuling og tjek af kloak med kloak tv. Så står du overfor en større kloakrenovering eller gennemgang med kloak tv, eller skal du have etableret en helt ny, så kan vi være dig behjælpelig.

Kontakt os

Udover kloakarbejde tilbyder vi blandt andet også:

Reperation, vedligeholdelse og installation af nyt kloakanlæg

Vores dedikerede team står klar til at håndtere alle former for kloakreparationer. Vi forstår vigtigheden af en velfungerende kloak, og vores hurtige respons og effektive reparationer sikrer, at du undgår større problemer i fremtiden. Vedligeholdelse er også en central del af vores service, da forebyggende foranstaltninger kan forlænge levetiden og effektiviteten af dit kloaksystem.

Når det kommer til nye kloakanlæg, er Lunde Entr. & Maskinstation din pålidelige partner. Vi tager os af hele processen, fra planlægning og design til den faktiske installation. Vores team sikrer, at alle projekter overholder gældende regler og standarder, og vi bruger kun materialer af høj kvalitet for at sikre holdbare og pålidelige løsninger.

Kloakarbejde udført med ekspertise 

Vores ekspertise er bred, og derfor hjælper vi både sommerhusejere, større ejendomme på landet, og kloakering ved landbrug og industri. Vi etablerer både gravitationsanlæg ved sommerhuse, samt tryknedsivningsanlæg ved ejendomme på landet. Vi er desuden behjælpelige med ny kloakering ved husbyggeri.

Vi er bevidste om vores miljøansvar og stræber efter at implementere miljøvenlige metoder og materialer i vores kloakarbejde. Ved at anvende bæredygtige praksisser søger vi at minimere vores påvirkning på miljøet og samtidig levere kvalitetsløsninger til vores kunder.

Vores bil er altid fyldt med udstyr til kloak- og anlægsarbejde, med på vores opgaver, og vi kan desuden være behjælpelig med en minigraver, hvis det skulle blive nødvendigt. Med tv-inspektion af kloakken kan vores kloakmester gennemgå din kloak og se om den trænger til udskiftning eller renovering.

Din kloakmester i Varde, Esbjerg, Skjern og omegn 

Vores mange års erfaring som kloakmester gør, at vi har en bred viden indenfor området. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du bor i området omkring Nørre Nebel, Skjern, Esbjerg eller Varde, på telefon 75 28 20 70 eller mail luma@ravn.mail.dk, hvis du ønsker at høre mere. 

Vi har altid et svar på dit kloak-problem og vores kloakmester er altid klar på at hjælpe dig uanset omfanget af opgaven.

 

Kloakmester nær Esbjerg udfører alle former for kloakering

​Vi udfører alle former for kloakarbejde, såvel reparation som nyetablering af kloak ved villabyggeri, sommerhuse, ejendomme på landet, og kloakering ved landbrug og industri.

Kloakmester nær Varde der udfører enhver form for kloakarbejde

​Etablering af gravitationsanlæg ved sommerhus

Kloakmester nær Esbjerg & Varde der udfører enhver form for kloakering.

​Etablering af tryknedsivningsanlæg ved ejendom på landet

Som autoriseret Kloakmester i Esbjerg udfører vi kloakarbejde

Etablering af kloak ved husbyggeri

Kloakmester nær Esbjerg & Varde

​Bil til kloak og anlægsarbejde som er fuld udstyret med værktøj, rør og fittings til både rep og nyetablering af kloak

Kloakmester nær Varde & Esbjerg

​Hvis der er behov kan vi have mini- graveren med på maskintrailer ud til byggepladsen

Lunde Entr & ​Maskinstation

CVR: 28436106

Gl. Lundevej 1, Nørre Nebel

Find vej med Google Map

Telefon: 75 28 20 70

E-mail: luma@ravn.mail.dk