Kontakt os på telefon:​ 75 28 20 70eller e-mail: luma@ravn.mail.dk​ 

Gylletransport i Varde, Esbjerg og Skjern

Professionel transport af gylle 

Et af specialområderne hos Lunde - Bork Entreprenør og Maskinstation er gylletransport. Vi tilbyder både udbringning og flytning af gylle med vores moderne gyllevogne. Vores omfattende maskinpark gør os i stand til at levere store mængder gylle på kort tid.

Vi har mange års erfaring med gylletransport og vi bestræber os på at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi udfører selvfølgelig alt gyllearbejde i overensstemmelse med den gældende lovgivning om nedfældning og syre.

Kontakt os

I forbindelse med gylletransport tilbyder vi også:

Udbringning af husdyrgødning

Udbringning af gylle til husdyrgødning foregår med SyreN anlæg. Gyllen kan blive kørt ud med slanger på græsmarkerne i det tidlige forår og lave så lidt kørespor som muligt. det er vigtig græsset får den rigtige mængde svovl i det tidlige forår og det kan man få tildelt i gyllen. Dette er naturligvis også gældende for raps og vintersædsmarker der kvitterer med god vækst og gode merudbytter.
 
Vores gyllevogne er udstyret med et fleksible system til forsuring af gyllen, der gør det muligt at tildele hver enkelt mark med svovl så det passer til afgrøden. 

Gyllekørsel udføres med vores Samson PG 25 og PG 20, der alle er udstyret med med hydraulisk læssekran og hjultræk. Vores traktorer er udstyret med autostyring, hvilket giver jer sikkerhed for at der hverken er overlap eller helligdage i gylleudbringningen. 

Til nedfældning i sort jord køres vi med en 7,5 m og 8,6 m sortjordsnedfælder samt en 7.5m Tallerken sortjordsnedfælder som sikrer en god dækning af gyllen og dermed ingen fordampning.

Få et uforpligtende tilbud på gylletransport i Varde, Esbjerg, Skjern og omegn 

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med gylletransport i områderne nær Esbjerg, Varde og Skjern, og vi stiller naturligvis også gerne vores kompetencer til rådighed for dig.

Kontakt os på telefon 75 28 20 70 eller e-mail luma@ravn.mail.dk, for uforpligtende snak om dine muligheder.

 

Gylletransport udføres i Esbjerg, Varde og Skjern

Effektiv gylletransport Kørsel med 40m3 VM tanktrailer med hydrauisk læssekran samt vakuum pumpe til biogas og spildevand.

Gylletransport og nedfældning

​​​Effektiv gylletransport

Gylletransport med gyllevogn

​​Effektiv gylleudbringning

Lunde Entr & ​Maskinstation

CVR: 28436106

Gl. Lundevej 1, Nørre Nebel

Find vej med Google Map

Telefon: 75 28 20 70

E-mail: luma@ravn.mail.dk