Kontakt os på telefon:​ 75 28 20 70eller e-mail: luma@ravn.mail.dk​ 

Vognmandskørsel Varde, Esbjerg & Skjern

Vognmandskørsel for private og erhverv

Hos Lunde - Bork Entreprenør og Maskinstation udfører vi enhver form for vognmandskørsel for såvel private, som erhvervskunder. Vi råder over mange kompetencer, og vores medarbejderne sikrer altid vores kunder den bedste behandling. 

Vores virksomhed har over 40 års erfaring med vognmandskørsel. af al slags gods.Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i områderne omkring Nørre Nebel, Skjern, Esbjerg og Varde området. Vi kan også hjælpe dig.

Kontakt os

Udover vognmandskørsel, udfører vi også en bred vifte af andre opgaver. Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

Fleksible vognmand med alsidig vognpark

Vi råder over en alsidig vognpark, der gør i stand til at varetage enhver form for vognmandskørsel. Dette kombineret med vores brede kompetencer inden for området, gør os til en særdeles fleksibel vognmand.

Din tilfredshed er det vigtigste for os, netop derfor bestræber vi os på, at levere den bedste mulige service til konkurrencedygtige priser. Vi ankommer altid til den aftalte tid, og vores erfarne chauffører sætter en ære i at løse opgaven med største engagement og omhyggelighed. 

Vognmandskørsel hos Lunde Entr. & Maskinstation dækker en bred vifte af tjenester, herunder transport af materialer som sand, grus, sten, og jord. Vi besidder en moderne og velholdt flåde af lastbiler, der er udstyret til at håndtere forskellige typer last og leverer dem effektivt og sikkert til destinationen. Uanset om det er inden for bygge- og anlægssektoren, landbrug eller andre industrielle behov, tilpasser virksomheden deres transportløsninger for at imødekomme kundernes specifikke krav.

Kontakt os vedrørende vognmandskørsel i Varde, Esbjerg, Skjern og omegn

Vi har altid et svar og vores vognmænd er altid klar på at hjælpe dig uanset hvilken vognmandskørsel de skal ud på.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller bare høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kan du altid kontakte os på telefon 75 28 20 70 eller mail luma@ravn.mail.dk, Du kan også udfylde vores kontaktformular med din efterspørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt. 

 

Vognmandskørsel nær Esbjerg, Varde og Skjern

​​Kørsel med 24 Tons meter kran. Vi har diverse udstyr til kranen, såsom pallegafler, grab, og div. løfte grej. Den har en rækkevidde på 14 meter fra kranens centrum.

Vognmandskørsel og containerkørsel

 

Vognmandskørsel med containere i forskellige størrelser

​​Kørsel med 55cm3 tip trailer. Den er velegnet til kørsel med sand, grus, foder, flis, mm. Den er opbygget med nettag for at undgå materialer flyver af ved vejkørsel.

Lunde Entr & ​Maskinstation

CVR: 28436106

Gl. Lundevej 1, Nørre Nebel

Find vej med Google Map

Telefon: 75 28 20 70

E-mail: luma@ravn.mail.dk