Kontakt os på telefon:​ 75 28 20 70eller e-mail: luma@ravn.mail.dk​ 

Såning og jordbearbejdning i Varde, Esbjerg & Skjern

Specialister i såning og jordarbejde 

Hos Lunde - Bork Entreprenør og Maskinstation er vi professionel partner for landbruget, og med vores fleksible maskinpark, er vi i stand til at udfører en bred vifte af opgaver inden for jordbearbejdning. Et af vores specialeområder er såning og vi tilbyder såning af alle typer landbrugsafgrøder, der udføres med vores moderne Rapid såmaskiner. Vores maskiner er udstyret med Cirrus Amazone, der giver præcis og kontrolleret placering af frø og gødning.

I forbindelse med jordbearbejdning, udfører vi blandt andet også:

Med vores store erfaring og omfattende maskinpark, bestående af specialiserede maskiner, løser vi enhver type opgave inden for landbrugsarbejde, uanset omfanget af opgaven.

Vores medarbejdere besidder en stor viden inden for området, og vi stiller altid dine ønsker og behov i først række.

Kontakt os

Såning af korn, majs og græsarealer

Vi tilbyder såning af blandt andet korn og majs med vores 12 rækket såmaskine, der er monteret med tvillinghjul og en sporvidde der sikrer at hjulene kun trykker mellem rækkerne.

Vores såmaskiner udmærker sig ved såning i høj kvalitet og præcision, uanset om der er tale om så-arbejde i pløjejord eller reduceret jordbearbejdning. Vores maskiner er desuden beregnet til høj arbejdshastighed, der bidrager til en hurtig og effektiv såning.

Når vi udfører så-arbejde, medbringer vi gerne de ønskede frø og startgødning. Hos Lunde - Bork Entreprenør og Maskinstation bestræber vi os på altid at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for at høre mere om såning i Varde, Esbjerg, Skjern og omegn

Mangler du en kompetent og kvalitetsbevidst maskinstation i områderne omkring Esbjerg, Varde og Skjern? Så kontakt os på telefon 75 28 20 70 eller e-mail luma@ravn.mail.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med opgaven du skal have hjælp til, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

såning tilbydes nær Esbjerg og Varde

Såning med 4 Meter Cirrus Amazone, Præcis placering med alle frø. Præcis placering af gødning og god til etablering af græsmarker. Vi kan så Gødning/Korn/græs i en overkørsel

Jordbearbejdning nær Esbjerg og Varde

​Såning af alle afgrøder med Rapid såmaskine med udstyr til placering af fast gødning. Dette viser i alle forsøg et merudbytte på ca 5 h/kg pr. ha. så alene det kan næsten betale udgiften til såningen.

Vi udfører Saaning og Jordbearbejdning nær Esbjerg

Harvedelen er med disc harvesystem, her såning lige efter gyllenedfælderen direkte i stub.

Såning og jordbearbejdning

Vi har monteret en rigtig såmaskine bagpå til såning af græsudlæg. Den er monteret med rulleskær og dybdestyring for altid korrekt sådybde.

Jordbearbejdning & Såning

Vi kan nu tilbyde såning af efterafgrøder som f.eks gul sennep og olieræddike i kornmarker før høst. Disse afgrøder kan opsamle 20 -25 kg kvælstof pr ha i løbet af efteråret. Frøene spredes ud i marken 1 - 2 uger før høst, så når kornet høstes er den nye afgrøde allerede i gang. Der køres med arbejdsbredde op til 24 m . Denne maskine kan også bruges til isåning af græs i majs hvor dette nogle steder kan være aktuelt pga. harmonikrav

Såning udført med moderne såmaskine

Såning af majs med 12 rækket maskine med gødningsplacering. Traktoren er mont. med tvillinghjul med en sporvidde så hjulene kun trykker mellem rækkerne, derved opnås den bedste og sikreste fremspiring.

Lunde Entr & ​Maskinstation

CVR: 28436106

Gl. Lundevej 1, Nørre Nebel

Find vej med Google Map

Telefon: 75 28 20 70

E-mail: luma@ravn.mail.dk