Kontakt os på telefon:​ 75 28 20 70eller e-mail: luma@ravn.mail.dk​ 

Leje af container til byggeaffald

Leje af container i Varde, Esbjerg, Skjern og omegn 

Står du og skal i gang med et større byggeprojekt, eller er det på tide at renovere haven? Lunde - Bork Entreprenør og Maskinstation tilbyder leje af container til byggeaffald i områderne omkring Esbjerg, Varde og Skjern. Vi råder over et stort udvalg af affaldscontainere og vi udlejer til både private og erhverv. Uanset om du skal bruge en container til bortkørsel af byggeaffald, jord eller andet, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har containere i mange forskellige størrelser, så uanset hvor stor eller lille omfanget på dit byggeprojekt er, så har vi med sikkerhed en container der lever op til dine krav.

Er du ikke lige på udkig efter en affaldscontainer, har vi også en bred vifte af andre kompetencer. 

Kontakt os

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Levering af jord, sand eller grus

Har du brug for at få leveret materialer til et byggeri, sand til fliselægning eller jord til underlagsmateriale? Så tilbyder vi også at levere containere med blandt andet jord, sand eller grus til jeres byggeprojekt.

Du kan også hente dine materialer selv, men vi tilbyder både krankørsel og levering af containere med åbne og lukkede containere.

Kontakt os for et tilbud på leje af container til byggeaffald

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Esbjerg, Varde, Skjern og omegn med udlejning af affaldscontainere og vi stiller naturligvis gerne vores kompetencer til rådighed for dig.

Kontakt os på telefon 75 28 20 70 eller e-mail luma@ravn.mail.dk for en uforpligtende snak og et godt tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din efterspørgsel, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Container til byggeaffald udlejes.

​​​Udlejning af containere til affald ved byggeri, oprydning eller andet, samt til bortkørsel af korn i høsten. Vi kan også levere container med sand eller grus i, så I løbende kan bruge af det under f.eks byggeri.

Lunde Entr & ​Maskinstation

CVR: 28436106

Gl. Lundevej 1, Nørre Nebel

Find vej med Google Map

Telefon: 75 28 20 70

E-mail: luma@ravn.mail.dk