Kontakt os på telefon:​ 75 28 20 70eller e-mail: luma@ravn.mail.dk​ 

Høstarbejde & halmpresning i Varde, Esbjerg og Skjern

Høst og halmpresning 

Med en omfattende maskinpark og mange års erfaring inden for området, klarer Lunde - Bork Entreprenør og Maskinstation høstarbejdet for dig. Vores mejetærskere er udstyret med udbyttemåler, rapsudstyr og en 16 - 20 fod bred skærbor, og står klar til rykke ud når der skal høstes. Med vores store erfaring, varetager vi enhver form for høstarbejde samt presning og wrapning af halm.

Har du brug for hjælp til hjemtransport af de høstede afgrøder, står vi gerne til rådighed med vogn-og-containerkørsel. Hvis du blot mangler en container til transport af afgrøder, tilbyder vi også udlejning af containere til en fordelagtig pris.

I forbindelse med høstarbejde og presning, udfører vi også en lang række andre opgaver.

Kontakt os

Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

Halmpresning nær Varde, Esbjerg, Skjern og omegn

Udover høstarbejde, varetager vi også halmpresning og wrapning af halm i alle gængse størrelser. Vi presser både bigballer minibig og rundballer, med mulighed for samling med ballevogn på presserne. Vi tilbyder naturligvis også halmsnitning. 

​Presning af minibig foregår med 2 stk. BB940 Også med fugtighedsmåler som giver et hurtigt billede af hvor tør halmen er lige nu og her. Der er integreret snitter i begge pressere.

Presning af bigballer foregår med Heston 4990 og BB980 begge med ballevogne. Begge har fugtighedsmåler som giver et hurtigt billede af hvor tør halmen er på det direkte tidspunkt.

Med vores store udvalg af maskiner har du også mulighed for, at få presset halm og afgrøder efter dine egne ønsker og behov. 

Kontakt os for et tilbud på høstarbejde og halmpresning

Mangler du en kvalitetsbevidst maskinstation? Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med høstarbejde og halmpresning i områderne nær Esbjerg, Varde og Skjern.
 
Kontakt os på telefon 75 28 20 70 eller e-mail luma@ravn.mail.dk, for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

 

Høstarbejde udføres nær Esbjerg og Varde.

Mejetærskning med 2 maskiner 16 – 20 fod

Høstarbejde nær Esbjerg

​​Mejetærskning af majs med mulighed for efterfølgende crimpning i silopose

Høstarbejde med mejetærsker

​​Mejetærskning med 16 fod

Høst transporteres med cointainere.

Frakørsel med vogne eller containere og lastbil

Halmpresning

Halmpresning nær Esbjerg og Varde

​​Vi presser også med en BB960 med ballemål på 90 x 120cm som også har fugtighedsmåler, ballevægt og integreret snitter.

Lunde Entr & ​Maskinstation

CVR: 28436106

Gl. Lundevej 1, Nørre Nebel

Find vej med Google Map

Telefon: 75 28 20 70

E-mail: luma@ravn.mail.dk