Kontakt os på telefon:​ 75 28 20 70eller e-mail: luma@ravn.mail.dk​ 

Entreprenør nær Varde, Esbjerg & Skjern

Professionel entreprenør i Esbjerg, Varde & Skjern 

Vores arbejde rækker vidt omkring, og derfor udfører vi også en bred vifte af arbejde som entreprenør nær Varde, Esbjerg og Skjern.. 

Hos Lunde - Bork Entreprenør og Maskinstation ønsker at give vores kunder den bedste behandling, og ved at kunne påtage os en lang række af opgaver som entreprenør, kan vi hjælpe vores kunder hele vejen rundt i deres byggeprojekt.

All-round entreprenør 

Vi udfører en bred vifte af opgave. Som professionel entreprenør nær Esbjerg & Varde kan vi blandt andet hjælpe med:

Vores kompetencer er mange, og derfor kan vi også hjælpe dig med nedbrydning af gammel bebyggelse samt udgravning til nyt. Vi er en all-round entreprenør der altid søger at hjælpe vores kunder mest muligt.

Med et dedikeret team af erfarne fagfolk og teknikere sikrer vi, at alle opgaver udføres med høj kvalitet og inden for de aftalte tidsrammer. Lunde Entr. & Maskinstation har investeret i moderne udstyr og avancerede teknologier, for at sikre effektivitet og nøjagtighed i alle faser af deres arbejde.

Få et tilbud på entreprenørarbejde i dag 

Vores kunder skal have den bedste oplevelse, og derfor er vores medarbejdere uddannet til, at udføre arbejdet som entreprenør med høj kvalitet. Kun sådan kan vi udføre det bedste arbejde. 

Kundetilfredshed er en topprioritet for os, og vores entreprenør lægger stor vægt på samarbejde og kommunikation med kunderne. Vi stræber efter at skabe langvarige relationer baseret på tillid og pålidelighed.

Du kan altid kontakte os på telefon 75 28 20 70 eller e-mail luma@ravn.mail.dk, hvis du ønsker at høre mere. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din efterspørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

 

Entreprenør i Varde og Esbjerg

​​Vi udfører mange forskelligartede entreprenøropgaver, bla. udgravning til huse, stalde, veje, plansiloer, gylletanke mm

Entreprenør nær Esbjerg

​​Vi råder over både minigraver, rende- graver, gummiged, gravemaskine, jord- vogne, samt diverse hjælpemateriel til måling og komprimering

Entreprenør nær Skjern

​Til nedbrydning haves sortergrab til gravemaskine, hvilket letter og gør arbejdet hurtigt og effektivt. Til minigraver og rendegraver har vi hydraulikhammer til ophugning af beton

Professionel entreprenør nær Varde & Esbjerg.

​Vognmandskørsel med alle former for sand, sten, grus, jord mm. samt udlejning af containere til affald ved byggeri, kornkørsel og andet

Entreprenør nær Esbjerg, Varde og Skjern

7 tons vibrationstromle til komprimering af større veje og pladser

Vi er din professionele entreprenør nær Varde og esbjerg

​Kørsel med blokvogn med div. maskiner. Nyttelast op til 25tons

Entreprenør med stor erfaring nær Varde og Esbjerg

​Etablering af siloplads med afløb til beholder for opsamling af ensilagesaft.

Lunde Entr & ​Maskinstation

CVR: 28436106

Gl. Lundevej 1, Nørre Nebel

Find vej med Google Map

Telefon: 75 28 20 70

E-mail: luma@ravn.mail.dk