Kontakt os på telefon:​ 75 28 20 70eller e-mail: luma@ravn.mail.dk​ 

Din maskinstation nær Varde og Skjern

Vores maskinstation skiftede ejer i 2005. Vores nuværende ejer Jacob Ravn har en målsætning, som alle vores medarbejdere ønsker at opfylde. Vores firma skal føres videre i mange år fremad, hvor kvalitetsarbejdet stadig skal være i højsædet, så vores kunder fortsat kan være tilfredse med vores arbejde.


Maskinstation med mange muligheder

Vores ambitioner er høje, og vores arbejde er derfor altid udført i god kvalitet. Vores medarbejdere er dygtige og kompetente, og vi sikrer derfor altid vores kunder den bedste behandling. Vores medarbejdere forstår at håndtere de moderne maskiner korrekt, så vores arbejde bliver udført til tiden og til perfektion.

I vores maskinstation råder vi over en moderne maskinpark, som er tilpasset til alle vores arbejdsopgaver, både indenfor landbrug og entreprenørarbejde.


Kontakt os og hør mere

Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder. Derfor kan du altid kontakte vores maskinstation, hvis du bor i området omkring Esbjerg, Skjern og Varde på telefon 75 28 20 70 eller e-mail luma@ravn.mail.dk, eller via kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud.

Hvad end det omhandler landbrug, kloak eller entreprenørarbejde, så står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Lunde Entr & ​Maskinstation

CVR: 28436106

Gl. Lundevej 1, Nørre Nebel

Find vej med Google Map

Telefon: 75 28 20 70

E-mail: luma@ravn.mail.dk