Kontakt os på telefon:​ 75 28 20 70​ eller e-mail: luma@ravn.mail.dk​ 

Såning

Såning med 4 Meter Cirrus Amazone, Præcis placering med alle frø. Præcis placering af gødning og god til etablering af græsmarker. Vi kan så Gødning/Korn/græs i en overkørsel

 

​Såning af alle afgrøder med Rapid såmaskine med udstyr til placering af fast gødning. Dette viser i alle forsøg et merudbytte på ca 5 h/kg pr. ha. så alene det kan næsten betale udgiften til såningen.

Harvedelen er med disc harvesystem, her såning lige efter gyllenedfælderen direkte i stub.

Vi har monteret en rigtig såmaskine bagpå til såning af græsudlæg. Den er monteret med rulleskær og dybdestyring for altid korrekt sådybde.

Vi kan nu tilbyde såning af efterafgrøder som f.eks gul sennep og olieræddike i kornmarker før høst. Disse afgrøder kan opsamle 20 -25 kg kvælstof pr ha i løbet af efteråret. Frøene spredes ud i marken 1 - 2 uger før høst, så når kornet høstes er den nye afgrøde allerede i gang. Der køres med arbejdsbredde op til 24 m . Denne maskine kan også bruges til isåning af græs i majs hvor dette nogle steder kan være aktuelt pga. harmonikrav

Såning af majs med 12 rækket maskine med gødningsplacering. Traktoren er mont. med tvillinghjul med en sporvidde så hjulene kun trykker mellem rækkerne, derved opnås den bedste og sikreste fremspiring.

 

Lunde Entr & ​Maskinstation

CVR: 28436106

Gl. Lundevej 1, Nørre Nebel

Find vej med Google Map

Telefon: 75 28 20 70

E-mail: luma@ravn.mail.dk