Kontakt os på telefon:​ 75 28 20 70​ eller e-mail: luma@ravn.mail.dk​ 

Kloakmester

Kloakarbejde med kloak tv af autoriseret kloakmester

Hos Lunde - Bork Entreprenør og Maskinstation varetager vi flere erhverv. Vi udfører blandt andet alle former for kloakarbejde, heriblandt tjek af kloak med kloak tv. Så står du overfor en større kloakrenovering eller gennemgang med kloak tv, eller skal du have etableret en helt ny, så kan vi være dig behjælpelig.


Vores kloakmester er ekspert

Vores ekspertise er bred, og derfor hjælper vi både sommerhusejere, større ejendomme på landet, og kloakering ved landbrug og industri. Vi etablerer både gravitationsanlæg ved sommerhuse, samt tryknedsivningsanlæg ved ejendomme på landet. Vi er desuden behjælpelige med ny kloakering ved husbyggeri. Vi har altid vores bil, fyldt med udstyr til kloak- og anlægsarbejde, med på vores opgaver, og vi kan desuden være behjælpelig med en minigraver, hvis det skulle blive nødvendigt. Med kloak tv kan vores kloakmester gennemgå din kloak og se om den trænger til udskiftning eller renovering.


Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere

Vores mange års erfaring som kloakmester gør, at vi har en bred viden indenfor området. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du bor i området omkring Nørre Nebel, Skjern, Esbjerg eller Varde, på telefon 75 28 20 70 eller mail luma@ravn.mail.dk, hvis du ønsker at høre mere. Vi har altid et svar på dit kloak-problem og vores kloakmester er altid klar på at hjælpe dig uanset opgave.

 

​Vi udfører alle former for kloakarbejde, såvel reparation som nyetablering af kloak ved villabyggeri, sommerhuse, ejendomme på landet, og kloakering ved landbrug og industri.

​Etablering af gravitationsanlæg ved sommerhus

​Etablering af tryknedsivningsanlæg ved ejendom på landet

Etablering af kloak ved husbyggeri

​Bil til kloak og anlægsarbejde som er fuld udstyret med værktøj, rør og fittings til både rep og nyetablering af kloak

​Hvis der er behov kan vi have mini- graveren med på maskintrailer ud til byggepladsen

Lunde Entr & ​Maskinstation

CVR: 28436106

Gl. Lundevej 1, Nørre Nebel

Find vej med Google Map

Telefon: 75 28 20 70

E-mail: luma@ravn.mail.dk